sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Amerikan outouksia osa 3

1) All the Time Snack Time



Amerikkalaisilla tuntuu olevan koko ajan nälkä. Oppilailla on joka tunnilla vähintään joku juoma matkassa, enkä nyt puhu vesipullosta. Minipretzelit on suosittu välipala, samoin erilaiset patukat. Ja sitten ihmetellään ylipainoa...

2) Trash Bags with Odor Control

Älkääkä edes mainitko kierrätyksestä...
Miksi tätä ei ole tajuttu Suomessa: roskapussejen tulee totta kai olla hajustettuja?! Ollaan me kehityksestä jäljessä siellä Peräpohjolassa... Muutenkin koko roskiskonsepti on ihan älytön: avoin astia keskellä keittiötä... Onko se sit ihmekään, jos ne jätteet nyt vähän haiskahtaa parin päivän jälkeen?

3) Alastomuus TABU

Vai onko sittenkään?

Jotkut teistäkin saattoi elää siinä harhaluulossa, että kuntosalien pukuhuoneet olisivat vaatteiden vaihtoa varten, mutta antakaa minun oikaista tietoutenne: NÄIN EI KUITENKAAN OLE! Pukuhuoneessa vaatteet tulee vaihtaa vessakopissa tai suihkuverhon takana, sillä kuka nyt kävisi suihkussa kuntosalilla?! Minä käyn ja vaihdan myös vaatteeni pukuhuoneessa, tiedän aiheuttavani muille kuntosalilla kävijöille traumaattisia kokemuksia loppuelämäksi.

4) Netflix



En ollut tiennyt, että Netflix on harrastus. Empiirisen tutkimusteni mukaan se vaikuttaa olevan opiskelijoiden numero 1 harrastus täällä. Toisaalta mitä muutakaan tekemistä täällä Pittsburgissa olisi kuin tuijottaa Netflixiä. Voin paljastaa teille, että ajoittain minunkin on tehnyt mieli hankkia Netflix. Milloin mulla olis muka aikaa katsoa sitä, kun en telkkariakaan ehdi edes avata? Ei sitä kyllä niiden mainosten ja liian laajan kanavatarjonnan takia kyllä jaksaisikaan katsoa.

5) Höyryävät viemärit


Tämä voi olla teille tuttu näky kauhuleffoista, mutta minulle se on arkipäivää. Saatoitte luulla höyryn olevan elokuvissa käytetty tehoste, mutta näin ei näytä kuitenkaan olevan. En tiedä, mistä se johtuu, mutta koko ajan tuntuvat viemärit savuavan... Creapyä minusta.


Lampi oli jäätynyt kauniiksi pakkasessa.

Tämä viikko on ollut surkea sään suhteen. On surullista katsoa säätiedoitusta ja todeta Suomen Lapissakin olevan lämpimämpää kuin Kansasissa, ja enkä vielä edes maininnut tuulta, joka lisää pakkasen purevuutta hulluna. Saimme viikonlopun nauttia myös lumesta.

Suomalaiset valvoivat tämän Gabyn ensimmäisen lumiukon ikinä valmistumista.
Oikein komea ukkohan siitä tuli!


Spring break ja Miamin lämpö tule jo!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti