keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Springfield the Simpson City -right?

Maanantaina oli Martin Luther King Jr. -päivä, mikä tarkoitti VAPAATA!

Miten muutenkaan täällä vois viettää vapaa-aikaa kuin lähteä seurakunnan retkelle Springfieldiin! Ohjelmassa oli matka "World Famous" Sport Storeen, luistelemaan ja illalliselle Springfield, Missouriin. 

Jos on hyvää matkaseuraa,
mikä tahansa matka menee nopeasti :)
Pakkauduttiin aamulla busseihin ja lähdettiin kohti Missouria: edessä oli noin kahden tunnin ajomatka. Alkumatkasta pysähdyttiin kirkkoon aamiaiselle. Kaikkihan tietää, että lähetystyön yksi tärkeimmistä osista on tarjota ruokaa sitä tarvitseville :D 

Matka jatkui sieltä WORLD-FAMOUS Sport Storeen, jonka sisustus oli ihan vaikuttava, mutta siihen se sitten jäikin.. Kauppa keskittyi ainostaan kalastus- ja metsästystarvikkeisiin, joihin itselläni ei tällä hetkellä ollut suurempaa tarvetta. Olin odottanut pääseväni ostamaan urheiluvaatteita ja erityisesti kenkiä ja sain pettyä aika pahasti! Se on myös aika mielenkiintoista, miten kaikki täällä tuntuu olevan aina world famous.

Jotkut ovat saattaneet jo nähdä ihan vaan muutaman kuvan meistä luistelemassa Facebookissa.
Luistelu oli huippua tottakai! En voinut itselleni mitään, vaan pakkoahan siellä oli omia luistelutaitoja esitellä. Suurin osa oli luistimilla ekaa kertaa elämässään, mikä teki menosta aika vaarallista. Pikkuinen pikaluistelu, sirklaus ja takaperin meno ei nyt tietenkään ollut tarpeeksi: pitihän mun muutama piruettikin vetää :D Oli tosi hassua palata viileästä jäähallista takaisin auringon paisteeseen ja 17 asteen lämpötilaan!

Kyllähän siinä luistellessa alkoi jo nälkä tulemaan ja suunnattiinkin seuraavaksi kohti ravintolaa. Se oli kyllä todellakin niitä kerran elämässä kokemuksia: todella true America. Paikka oli jo sisustuksensa puolesta kokemisen arvoinen! Ruoka oli luonnollisesti hyvää ja juomat valtavia (oikeasti valtavia). Siellä kiersi poika vaunun kanssa ympäriinsä huudellen: "Rrroooollls, anybody? Rrrooolllsss!" Ihmiset kohotti kätensä ja pian sieltä lensikin pullamainen sämpylä kohti. Tämän lisäksi siellä jaettiin friteerattuja kasviksia ja paistinperunoita, joita sai nauttia ilmaiseksi ateriansa lisäksi. Aika uskomaton paikka!

The Lambert's Cafe
Paljonkohan tohon kuppiin mahtuis? Lähemmäs litra varmaan...

Älkää huoliko ei nää kaikki olleet vaan mulle :D

Kotimatka tuntui pitkältä ja kun vatsa oli täynnä, oli hyvä sulkea silmänsä...

Kaiken kaikkiaan reissu oli siis todella kiva. Erityisesti siksi, että nyt mukana oli myös amerikkalaisia opiskelijoita, joihin kerrankin pääsi tutustumaan ja juttelemaan helposti aktiviteettien ohessa. 

Kyseessä ei siis valitettavasti ollutkaan Simpsonien kotikaupunki (kaikki arvaa kuinka mulla harmitti), vaan ihan tavallinen pikkukaupunki Missourissa. 

Tällä porukalla kyllä on aina hauskaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti